BENVINGUTS AL LLOC WEB DE GABINET SENIA & ASSOCIATS

Assegurances per la teva tranquilitat Serveis Immobiliaris Innovació i Qualitat A prop teu Administradors col·legiats

Benvinguts al lloc web de GABINET SENIA & ASSOCIATS. Som professionals col·legiats en Administració de Finques, Mediadors en Assegurances i Serveis Immobiliaris. Des d’aquest nou lloc web us oferim tot un nou ventall d’opcions per ser els administrador que teniu a prop a vostre.

Gabinet Senia & Associats

GABINET SENIA & ASSOCIATS, és una societat dedicada a les Comunitats de Propietaris i la seva Administració, a la qual hem incorporat altres serveis relatius Assessorament en la gestió de Finques Urbanes, Serveis Immobiliaris, així com Mediació en Assegurances Generals. Ens avalen més de 15 anys d’experiència en aquest sector, per dur a terme una gestió el més optimitzada possible a cada comunitat. Així mateix disposem de Sala de Juntes en el mateix despatx, que cedim gratuïtament per les Juntes de les Comunitats. Tenim la possibilitat d’establir “Videoconferències” per a l’assistència a Juntes, així com la possibilitat de visualització de documentació relativa a la Comunitat, comptabilitat, Actes etc. a través del web mitjançant usuari i contrasenya.

Administració de Finques

La nostra empresa la formem un equip humà amb ampli personal dedicat en exclusiva a diferents tasques, tant administratives i Comptables com d’Assessorament Jurídic i Gestió d’Assegurances, per poder oferir un bon servei a les comunitats de propietaris que s’administren des de les nostres dependències. Per dur a terme aquestes tasques, els responsables de l’empresa, així com tot l’equip administratiu, hem disposat una manera pròpia de treball que ens permet tenir un perfecte seguiment de les Comunitats i abans de res, que els nostres clients se sentin segurs amb la nostra gestió , a partir de la transparència de les dades i documentació que està en el nostre despatx, sempre a disposició de tots els Copropietaris, així com una estreta relació amb els presidents de cada Comunitat.

Assegurances

Tot tipus d’assegurances per a tots els serveis, llar, automòbil, comerç, vida, pensions, salut, inversions, habitatge… I tot amb la garantia i prestigi d’una gran empresa. Demaneu el vostre pressupost sense compromís.
 
MGS

Serveis Immobiliaris

Gestionem la venda i lloguer de finques tant rústiques com urbanes amb totes les garanties, màxima confidencialitat i excel·lents facilitats. Si estàs buscant un nou habitatge, aquest és el teu punt de trobada.
 
AICAT